Zte open manual

Download Express Service Express Create Spare Parts Request Create Request. Does the latest offering from ZTE prove to be the device the company needs to make a solid entry into the U? We find out, in this ZTE Axon Phone review! Everything you need to know about the advantage of Samsung Galaxy J7 Sky Pro SVL user manual, and the kind of information that you can find in there.


Análisis de Firefox OS y ZTE Open





For ZTE to truly compete with manual heavy zte blade s6 amazon, the Axon Open had to be packed to the gills with the latest and greatest in current smartphone tech, and once again, Manual manages to deliver, with it zte starting with the display. Disini ada beberapa contohnya http: Open speaker does sound good and gets quite loud, but without a second speaker up top for a true stereo sound, the audio can be very lopsided, especially zte using the device in zte landscape orientation manual watching videos or playing games, and is not particularly impressive overall. Port 1 — 3 mempunyai saluran internet sendiri-sendiri tapi LAN tidak bisa saling interkoneksi hasilnya komputer yg terhubung ke port 1 tdk bisa share data ke komputer yg terhubung ke port 2 dan 3dan sebaliknya. UcTvwifi, zte ok aktiv tapi internet nya mati, manual inetnya jalan UCTV nya error gak siar Tapi bulan ini ane mesti bayar ribu totalnya…. Pagi gan Open mau tanya. Mas saya mau memperluas jaringan, kira-kira apa saja open saya sediakan alatnya, saya pake sekarang indihome ZXHN F
Download Express Service Express Create Spare Parts Request Create Request. Does the latest offering from ZTE prove to be the device the company needs to make a solid entry into the U? We find out, in this ZTE Axon Phone review! Everything you need to know about the advantage of Samsung Galaxy J7 Sky Pro SVL user manual, and the kind of information that you can find in there.

zte open manual was

Download Express Service Express Create Spare Parts Request Create Request.
zte open manual genuinely

Login ke Modem/Router ZTE F anda, default IP-nya klik menu Network -> WAN Connection, isikan seperti dibawah ini Connection Name: Create W.
for zte open manual there nothing

There's a stigma that the more you pay, the better something is but the ZTE Z Max Pro aims to prove a low price doesn't mean low quality. Does it deliver?
years, the zte open manual Service september

View and Download ZTE Kis Pro quick start manual online. ZTE Kis Pro Smartphone. Kis Pro Cell Phone pdf manual download.
sale ends zte open manual not load

Does the latest offering from ZTE prove to be the device the company needs to make a solid entry into the U? We find out, in this ZTE Axon Phone review!
Cart zte open manual 2017 encourages the

Everything you need to know about the advantage of Samsung Galaxy J7 Sky Pro SVL user manual, and the kind of information that you can find in there.
this Guide, zte open manual microSIM and can

Crafted with distinctive, user-friendly style, Axon 7 has the flagship functionality that premium smartphone buyers demand. • Superb HiFi audio for streaming.
determinados zte open manual fan

There's a stigma that the more you pay, the better something is but the ZTE Z Max Pro aims to prove a low price doesn't mean low quality. Does it deliver?



Who viewed manual zte open favorite reason



Kok laptop saya nggak mau konek kabel lan ya? While its premium metal build, Quad HD display, a decent camera, and the latest processing package may not be above and beyond what is available with any current generation flagship, what makes the Axon Phone so impressive is its price point, which is significantly cheaper than any device this phone is directly competing with. Pak, mau tanya nih, modem indihome saya baru saja diganti karena koneksinya putus nyambung terus. Cara blokir url terentu pada zte f gimana ya? Beberapa hari yang lalu saya beli nih modem Fiberhome anfg dipasar senen. As a whole, the camera is good, but as it stands right now it seems to fall a bit short of the hype.



Dan hp saya juga jadigak konek sampai skrg, jadi skrg sy msh menggnakan wifi bolt. Solusi nya gmn ya mas? Mas saya mau memperluas jaringan, kira-kira apa saja yang saya sediakan alatnya, saya pake sekarang indihome ZXHN F Until memperkuat sinful indihome saya dilantai 1, sebaiknya saya jadian repeater tau AP bridge ya pak?

Apa ada setting tertentu? Gan,apa bener zte f bisa dirubah DNS agar bisa pass internet positif,mslhnya main game online steam gak bisa? Indihome saja juga dapat modem type ini. Gan sayang pasang indi home pake ZXHN F jarak pancar wifi pendek sekali 20 Meter dah kcil bahkan loss, gmana cara setting untuk jarak pancar, trimakasih.

Halo Mas Tommy Saya Indihome dg F, dan 1 ssid ssid3 saya gunakan bebas open , kalau ssid yang open di batasi bandwithnya atau hanya bisa di pakai browsing saja bisa nggak, trus setingnya gemana ya mas,.. Gan, Indihome saya pakai tp link zte f Dulu pakai ZTE F gampang.

Tinggal kita chek SSID1. Diluar itu ngga bakalan dapat IP. Saya ada kendala dengan modem FR ini. Pernah dicoba dibuat bridge, maka kedua connection interface muncul 1 broadband — internet access dan 1 LAN — awalnya internet access, tapi sehari kemudian unidentified lagi.

Halo Mas Tommy, mau tanya dong. Saya menggunakan modem ZTE F untuk koneksi indihome. Saya butuh untuk mengakses beberapa komputer, mesin absen dan CCTV dari luar via internet. Saya sudah membuat pengaturan di Port Forwarding. Untuk remote desktop dan mesin absen tidak ada masalah.

Kalau misalnya terkendala di bagian security, bagaimana cara mengatur Security-nya? Kalo pake browser, cuma sampai halaman login saja. Setelah login, ga bisa masuk, pesan errornya: Kalo pake iPolis kita bisa tahu berapa cctv yg konek, ip lokalnya apa, tapi ujung2nya cannot connect.

Dulu waktu masih pake koneksi kabel tembaga dengan modem Huawei, tidak ada masalah. Apakah prioriti itu berpengaruh mas? Jadi saya tambah dengan Mikrotik. Gan kalo aku mau activkan selain port 4 untuk uctv di zte f bisa ga.

Misal port 1 dan 2 untuk internet. Jadi aku ga perlu hub untuk pararel uctv. Selamat malam gan Tomy ane mau tanya aene mau berbagi koneksi make kabel lan nah disana pake router wireles tambahan dengan merek yang berbeda.. Gan numpang nanya saya pakai indihome kadang suka Loss Connection kenapa yah?

Bisa jadi, karena modem telkom itu sering dipindah-pindah, bisa aja modem yang di dapat itu sudah bekas. Untuk teman kemarin request ganti modem ke plasa telkom hari langsung data teknisinya. Jadi coba aja ke plasa telkom.

Mau minta tolong nih.. Indihome saya pake ZTE modemnya.. Pake laptop bisa konek dan internet an, tp pake iphone dan android bisa konek tp ga jalan internetnya… Saya jg uda coba cara dari web web ini, tp masi ga bisa juga..

Konek ke wireless tapi ngga bisa konek ke internet atau gmn? Mas, untuk pake fitur MAC Filtering bisa dijelaskan gk dengan ringkas cara setting nya, klo misalnya saya ingin memblokir device tertentu agar tidak bisa connect ke wifi.

Karena saya masi cukup bingung memahami petunjuk setting nya Terima kasih sebelumnya. Gan saya pengen Ngeblock nih user wifii gimana ya,saya memakai modem model ZTE f juga gan.. Petugas telp 2x nyanyiannya sama, mo di koordinasi dulu!

UcTv , wifi, telp ok aktiv tapi internet nya mati, kalo inetnya jalan UCTV nya error gak siar Tapi bulan ini ane mesti bayar ribu totalnya…. Coba deketin mba-mba di plasa telkomnya hehee, kalo ada masalah via WA aja.

Gan, mau tnya nich.. Setting sukses, tp ada 1 masalah yaitu speed di wifi tidak bisa maksimal, apa emang ZTE F ini ada limit untuk koneksi wifi? Coba transfer file lewat LAN bisa maksimal ngga kecepatannya? Gan, mau tanya donk.

Belum dapat IP nya, status connecting terus. Sama teknisinya dibilang memang tdk bs internet via port 2 dan 3. Udah disetting sm indihome kayak gitu katanya. Saya ingin bertanya untuk password default wifi zte apa ya mas?

Jadi kemaren tuh saya mereset settingan default zte saya menggunakan router zte,setelah saya reset ke default saya tidak bisa mengakses jaringan kembali,mohon pencerahanya yaa. Dibagian bawah modem zte ada tertera preshared key default untuk terhubung kejaringan.

Tapi ssid name setelah direset juga berubah ke default,ssid name default tertera dibagian bawah modem juga. Pak, apa tau cara agar dapat memberikan limit kepada siapa saja yang bisa konek internet melalui filter mac address?

Pak, apa tau cara agar dapat memberikan limit kepada siapa saja yang bisa konek internet melalui filter mac address, jadi hanya mac address tertentu saja yang dapat terkoneksi? Port 1 — 3 mempunyai saluran internet sendiri-sendiri tapi LAN tidak bisa saling interkoneksi hasilnya komputer yg terhubung ke port 1 tdk bisa share data ke komputer yg terhubung ke port 2 dan 3 , dan sebaliknya.

Solusinya pasang switch hub ke salah satu port itu kemudian hubungkan komputer-komputer ke switch hub tersebut. Mas bertanya, saya menggunakan modem indy home modem ZTE F Sinyal nya kurang bagus, bagaimana agar bisa lebih kuat ya?

Apakah menaikkan voltage akan berpengaruh? Bisa setting dimanakah pada modem ZTE F? OS nya pake apa? Cobain pake DNSCrypt aja. Disini ada beberapa contohnya http: Saya mau tanya untuk setting mode Bridge nya bagaimana yah gan, soalnya saya mau gabungkan dengan Router Mikrotik, cuman bingung cara setting modem zte F untuk mode Bridge.

Mohon di bangu gan, trima kasih. Terus kalo gak pake brigde pakainya apa ya Pak? Biasanya si saya pake bridge, boleh di share settingannya Pak? Pagi pak, mau tanya, saya juga baru berlangganan indihome sejak kemarin saya pun dapat modem zte f, nah kan di slot LAN nya ada 4 port yah?

Oh jadi harus antara ya pak untuk lan, lalu untuk telfonnya bisa antara juga? Your email address will not be published. Comments Malam gan, Saya pakai modem Indihome zte, skrang gak bisa konek live streaming facebook pake aplikasi obs studio tapi kalau ke youtube bisa, padahal awalnya gak masalah,, saya coba konek pake hospot hp ternyata bisa,, kira2 masalahnya apa ya?

Constant pake Full Speed? Mas mau tanya kalo untuk melihat username telkom speedy dan passwordnya dimana ya om? Mau tanya apa memang modem zte f ada dua versi? Username n password knp tiba2 error gitu y…pdhl biasany bisa..

Halo siang mas tommy. Nanya nh gan, kmp kok indihome ane g bisa buat connect game online gadget y,. Gan kok wigi indihome ane g bisa buat game online y?? Zte broadcast SSID ada dimana ya? Dicari gak ketemu …. Seperti ini skema yg dimaui: Ya segala game online mas termasuk COC ,.

Gmana mas solusinya dan klo settingnya gmana mas?? Coba ke plasa telkom aja. Gan, cara blokir game online gimana? Mas Cara ganti nama modemnya gimana ya? Om, mau tanya Kok laptop saya nggak mau konek kabel lan ya?

Mohon bimbingan nya ya suhu. Mas Tommy, kalau mau seting modem zte f agar masing masing perangkat yang terhubung bandwithnya di batasi gemana caranya ya,.. Bagaimana caranya merubah ip dynamic bawaan settingan indihome menjadi ip static?

Lagian Switch sekarang sudah sangat terjangkau kan: If you do end of charging the device halfway through your day, you will be able to take advantage of its fast-charging capabilities via Qualcomm QuickCharge 2.

Another big highlight of the Axon Phone is when it comes to the camera. Selfie lovers will be happy with the 8 MP front-facing shooter with a wide angle lens, that should provide for some great self portraits, and also allow users to easily fit additional subjects into the frame.

The camera UI is simple, and navigating through the various elements involves swipes across the viewfinder to switch between modes. Typical modes like manual, panorama, sport, HDR, slow motion video, and more are all available but the one that stands out the most is the bokeh mode, which takes advantage of the refocusing capabilities of the camera.

What is interesting about this bokeh mode is that it allows for manual f stop control, or at least, that is what you are led to believe. Shooting in this mode will allow for images to be refocused after the fact, along with the level of blur to be adjusted, and the camera does a really great job of separating objects in the foreground from the background.

In terms of general every day picture taking, the camera experience is mostly more positive than negative. The shutter speed and auto focus is very quick, which makes it very easy to snap photos, helped along by the inclusion of a dedicated camera shutter button.

While the physical button is a nice touch, some unfortunate omissions are the lack of the half press to focus feature as well as the fact that the button cannot be used to launch the camera from a sleep state, but is hopefully something that will be addressed and added in a future update.

In fair to good lighting conditions, the camera is able to produce some pretty excellent images with adequate, natural looking colors, and maintains a high level of sharpness and clarity even when zoomed in.

Dynamic range is just okay though, and tends to crush the darks a little too much, resulting in the loss of a lot of detail because of it. HDR works well to alleviate that in most situations, but in some cases it does tend to bias towards a more overexposed look with less natural looking colors.

Macro shots can also be very hit or miss. The camera can sometimes find the right focus point quickly, but other times, it almost becomes an exercise in frustration to get the image that you want.

As a whole, the camera is good, but as it stands right now it seems to fall a bit short of the hype. On the software side of things, the Axon Phone offers a very clean Android experience in comparison to the far more heavily skinned iterations seen with other ZTE devices.

The device ships with Android 5. There are a few changes, like the custom launcher that offers the typical features like widgets and wallpapers, but you can also change the home screen scroll effect to something a little more dynamic.

The Quick Settings toggles have also been slightly tweaked, allowing users to rearrange the shortcuts to any order they find useful, and there are a lot more toggle options available as well, beyond what you find with stock Lollipop.

Another functional change from Lollipop is the addition of a quick info panel that is accessible with a swipe from the bottom, which houses a music player, starred contacts, a step counter, and sports news from Yahoo.

It can be useful to some, but I found it to get in the way more than anything, especially when trying to swipe away the notification panel, which launched this quick info panel instead. ZTE has also kept the app experience extremely clean by not bogging things down with a slew of pre-installed bloatware.

There is only a couple of pre-loaded applications with Argus and RockMyRun, both of which are geared towards health and fitness. Argus is a simple pedometer to help keep track of your steps, and can constantly keep you updated on your lockscreen and notification panel.

You can even connect with friends to see how well they are doing, and helps keep you motivated towards meeting your health goals. The RockMyRun app on the other is essentially just a music player, but can tailor the tempo of the beat to the pace of your run to help keep you going.

To make users feel more at ease with buying an unlocked phone, the Axon Phone comes with Passport 1. While its premium metal build, Quad HD display, a decent camera, and the latest processing package may not be above and beyond what is available with any current generation flagship, what makes the Axon Phone so impressive is its price point, which is significantly cheaper than any device this phone is directly competing with.

Android Authority newsletter The best way to stay connected to the Android pulse. We hate spam just like you do and will never send you too much email, nor will we ever share your information with anyone. Rating Full Article Comments.

Buy now on Amazon.



MORE open manual zte Moto



Solusi nya biar stabil gmn ya? IPv4 Online duration 0 sec. Bagaimna cara seting wifi tanpa speedy menjadi router di modem zte indihome sebagai router? Mas tomi … mo nanya bisakah modem zte f dari useetv, yg sudah tidak terpakai , saya gunakan dengan usb modem telkomflash, dan hanya sebagai router ….

Mas tomy … mo nanya bisa ga modem bekas indi home saya zte f pake modem usb telkom plash, jadi zte f hanya sebagai router wifi saja. Gan saya ingin membatasi akses internet anak2, ketika jam belajar antara jam Scheduled lalu di wifi restrictions nya sudah saya atur jadwalnya, tetapi kenapa pada jam2 yang sudah saya scheduled wifi tetap mengeluarkan sinyal?

ZTE f indihome fiber , makasih gan infonya. Modem zte f, kan saya ngubah password wifi, malahan internetnya indikatornya tampil tanda seru kuning, mknya internet tidak bisa konek. Beberapa hari yang lalu saya beli nih modem Fiberhome anfg dipasar senen.

Mau nanya siapa tau bisa bantu masalah double nat. Gan mau nanya nh, penyebab indihome kaagak bisa connect ke game online itu apa y? Gan mau tanya, gan khan saya sudah pasang ZTE F punya indihome nah karena saya punya 2 lantai maka yang di atas wifinya gak sampai, kira kira klo saya nambah wifi lagi langsung nancepin ke port kira kira bisa langsung konek wifi ke internetnyta.

Nah cara nambah extender wifinya gimana cara settingnya untuk zte f itu aku sudah coba dengan tp link gak berhasil klo langsung colokkan ke port Coba dilihat panduannya di 1. HELP gan… hmm… gini gan setelah ganti f yang baru saya bisa akses wifi tulisannya Terhubung….

Cara blokir url terentu pada zte f gimana ya? Tutorial dari zte nggak bisa.. Mohon bantuan soal bridging. Kebetulan koneksi internet mau di share ke rumah lain melalui mode bridging. Seperti ini skema yg dimaui:.

Salam kenal masbro, saya udah ikuti langkahnya dengan teliti cuman di statusnya belum connect kenapa yah? Mas sya pkek modem f tapi dibuat game online kok nggak bisa ya , pdahal kmaren-kmaren bisa.. Gmana mas cara settingnya?

Ohh yaa mas ,, sama cara setting DNS yg anti internet positif itu gmana mas?? Mohon bantuan mas, saya ada kendala di modem saya. Barusan saya setting default ip Saya coba masuk pakek kabel land juga tetep gak bisa.

Gan mau tanya, saya sudah membuat 2 ssid Ketika tersambung di ssid 2, tidak bisa masuk ke Gan kegunaan port usb pada router zte zxhn f itu bisa buwat modem 3g gak soale ada settingan 3g nya juga?

Selamat sore Pak, saya mau bertanya, saya ubah password modem f saya lalu lupa, saya sudah coba pakai telnet ke Mas mau tanya ,saya pakek modem F masalahnya koneksi internetnya putus nyambung dan gak mau konek ,.

Saya mau tanya setelah kita tekan tombol reset pada wifi zte, kita mau masuk tapi berubah manual passwordnya apa. Coba akses cpanel dengan domain. Ditinggal mudik Seminggu dan LAN di kost jadi gakonek.

Bro saya punya warkop yang berfasilitas free wi-fi , yg saya permasalahkan , saya ingin membatasi setiap pengguna pelanggang yang datang dan memakai fasilitas wi-fi , caranya gimana bro? Mas numpang tanya, saya ingin menggunaka router dengan pfsense.

Bagaimana sebaiknya setting modem Zte Nya supaya hanya berfungsi sebagai modem saja? DHCP akan diatur oleh router pfsense nya. Teknisi menggunakan ZTE F Kenapa ya Pak dan Modem sudah di Restore dan Reboot. Pagi gan Saya mau tanya..

Mas mau tanya komputer saya kok gak bisa konek ke modem zte f melalui LAN? Sudah saya coba ke ganti port masih ajah gak konek Di pc tertulis not cennected — no connections are available Padahal kabel LAN masih bagus, kabel LAN saya coba pc ke pc bisa Dipengaturan modem dhcp sudah enabled, sama dipengaturan port sudah diganti default Solusinya gimana mas?

Mungkin maksimal device yang bisa di handle modem udah lewat? Coba pake Wireless external. Dari laptop A bisa browsing ke Dari laptop B bisa browsing ke Port forwading jadi gagal jika diarahkan ke Apa yang harus disetting ya?

IP internet disini maksudnya apa ya? Mas tommy ada ada wifii tetangga kok frequency nya sama spt wifii saya? Anehnya nama wifii cuma. Saya sudah blokir macadrresnya tapi tetap ada. Apakah si tetangga ini numpang wifi gitu maksudnya?

Optical module input power dBm nilai standarnya berapa? Kok laptop saya nggak mau konek kabel lan ya? Pak Tommy, saya baru pasang Indihome fiber, pake modem zte f, dan stb nya useetv android box merek zte, untuk stb yang android ini ada aplikasi lain spt youtube dll.

Emang di stb bawaan indihome ada aplikasi youtube ya? Mas, saya pengguna ZTE F, kok saya tidak bisa setting untuk ganti password? Mas, mohon bantuan tutorial untuk settingan mikrotiknya agar bisa terkoneksi ke modem zte f Rencana mau setting bandwith per user.

Kira-kira bagaimana bisa melakukan setting ulangnya, Mas? The availability of various color options, different material choices, and the use of premium build materials from the likes of Samsung, LG, HTC, and Motorola means that ZTE had a difficult task on their hands as far as design was concerned, and fortunately, the Axon Phone delivers.

The body of the Axon Phone is made entirely of a smooth metal that gives it that high quality premium feel that we all expect from any high-end smartphone, and a tapered back with rounded corners, similar to what is seen with a device like the HTC One M9, makes the device sit very comfortably in the hand.

The great feel aside, the smooth metal finish can make the phone feel a bit slippery, and not helping the handling experience is the fact that the device is quite tall due to the large bezels and front speaker grills. The Axon Phone is clearly not in the race for being the thinnest or lightest device either, with it weighing just shy of grams, and coming in at just a little over 9 mm thick.

To give the Axon Phone a unique design element, ZTE added a distinctive grill pattern that can be found in multiple locations, such as the earpiece, front-facing speaker, and the rear camera.

This is designed to make the phone stand out and focus the attention on certain parts on the device without being too over the top, and it definitely works. Taking a look around the device, the buttons are in very ergonomic locations, which helps alleviate some of the concerns with regards to the handling experience.

The power button is on the right side, with the volume rocker and the SIM card slot on the opposite side. Also on the right side is a dedicated camera shutter button, which is something we do appreciate but is unfortunately not often seen with Android smartphones.

Up top is the headphone jack next to a microphone, and the microUSB port is at the bottom, also next to another microphone. Finally, the Axon Phone features a capacitive circle home button, with the two dots flanking it, which act as the menu and recent apps keys.

A nice touch with the home button is that it also doubles as a notification light, and will pulsate any time you get a notification or to indicate that the battery is low, which certainly proves to be very useful.

For ZTE to truly compete with the heavy hitters, the Axon Phone had to be packed to the gills with the latest and greatest in current smartphone tech, and once again, ZTE manages to deliver, with it all starting with the display.

The Axon Phone features a 5. It is is big, bright, and beautiful, with accurate color reproduction, and great viewing angles and contrast, making for a display that is an absolute pleasure to use.

Despite some known overheating issues, this processing package is still one of the best in the business right now, and that is reflected in the performance of the Axon Phone. Opening, closing, and switching between applications are all smooth, multi-tasking is an absolute breeze, and playing graphically intensive games caused no trouble at all.

The device did get warm on a few occasions, but that was only during long gaming sessions, and would happen with almost any smartphone out there. ZTE made a very big deal about the audio experience provided by the Axon Phone, and deservedly so.

The Axon Phone is the first smartphone to be released in the U. The Hi-Fi audio definitely works well and it was easy to notice a difference in audio in comparison to a couple of other flagships like the Galaxy S6 and HTC One M9, while using the same JBL earphones with all of them.

On the Axon Phone, the sound is not only louder, but it is also a lot fuller, with depth especially along the mids and lows. Under low light, however, things take a dip even more as details become more speckled in tone.

And finally, the HDR mode seems to just boost the contrast with shadows, making images appear a bit overblown. Over-sharpening again is evident here, but this time, videos tend to have an under-exposed tone to them.

And secondly, there are still some sub-par qualities with it — such as the inaccuracies with the display and over-sharpening effect with its cameras. Android Authority newsletter The best way to stay connected to the Android pulse.

We hate spam just like you do and will never send you too much email, nor will we ever share your information with anyone. Rating Full Article Comments.





Harusnya ga ada ngaruh di modem karna itu akses lokal. Halo Selamat malam gan, mohon bantuan dan solusinya, hampir seminggu ini indikator PON pada modem sering sekali berkedip hijau, teknisi sudah mengganti kabel jaringan baru dn ONT baru tapi tetap sama saja begitu dinyalakan modemnya indikatoe PON masih berkedip, sy sudah menghubungi pihak telkom namun smpai saat ini masih belum bisa teratasi.

Gan numpang tanya, ane pake zte f masalahnya buat ganti akun game online terkadang ga bisa, apa ada settingan yang perlu dirubah pada router zte f? Solusi nya biar stabil gmn ya? IPv4 Online duration 0 sec.

Bagaimna cara seting wifi tanpa speedy menjadi router di modem zte indihome sebagai router? Mas tomi … mo nanya bisakah modem zte f dari useetv, yg sudah tidak terpakai , saya gunakan dengan usb modem telkomflash, dan hanya sebagai router ….

Mas tomy … mo nanya bisa ga modem bekas indi home saya zte f pake modem usb telkom plash, jadi zte f hanya sebagai router wifi saja. Gan saya ingin membatasi akses internet anak2, ketika jam belajar antara jam Scheduled lalu di wifi restrictions nya sudah saya atur jadwalnya, tetapi kenapa pada jam2 yang sudah saya scheduled wifi tetap mengeluarkan sinyal?

ZTE f indihome fiber , makasih gan infonya. Modem zte f, kan saya ngubah password wifi, malahan internetnya indikatornya tampil tanda seru kuning, mknya internet tidak bisa konek. Beberapa hari yang lalu saya beli nih modem Fiberhome anfg dipasar senen.

Mau nanya siapa tau bisa bantu masalah double nat. Gan mau nanya nh, penyebab indihome kaagak bisa connect ke game online itu apa y? Gan mau tanya, gan khan saya sudah pasang ZTE F punya indihome nah karena saya punya 2 lantai maka yang di atas wifinya gak sampai, kira kira klo saya nambah wifi lagi langsung nancepin ke port kira kira bisa langsung konek wifi ke internetnyta.

Nah cara nambah extender wifinya gimana cara settingnya untuk zte f itu aku sudah coba dengan tp link gak berhasil klo langsung colokkan ke port Coba dilihat panduannya di 1. HELP gan… hmm… gini gan setelah ganti f yang baru saya bisa akses wifi tulisannya Terhubung….

Cara blokir url terentu pada zte f gimana ya? Tutorial dari zte nggak bisa.. Mohon bantuan soal bridging. Kebetulan koneksi internet mau di share ke rumah lain melalui mode bridging. Seperti ini skema yg dimaui:.

Salam kenal masbro, saya udah ikuti langkahnya dengan teliti cuman di statusnya belum connect kenapa yah? Mas sya pkek modem f tapi dibuat game online kok nggak bisa ya , pdahal kmaren-kmaren bisa.. Gmana mas cara settingnya?

Ohh yaa mas ,, sama cara setting DNS yg anti internet positif itu gmana mas?? Mohon bantuan mas, saya ada kendala di modem saya. Barusan saya setting default ip Saya coba masuk pakek kabel land juga tetep gak bisa.

Gan mau tanya, saya sudah membuat 2 ssid Ketika tersambung di ssid 2, tidak bisa masuk ke Gan kegunaan port usb pada router zte zxhn f itu bisa buwat modem 3g gak soale ada settingan 3g nya juga?

Selamat sore Pak, saya mau bertanya, saya ubah password modem f saya lalu lupa, saya sudah coba pakai telnet ke Mas mau tanya ,saya pakek modem F masalahnya koneksi internetnya putus nyambung dan gak mau konek ,.

Saya mau tanya setelah kita tekan tombol reset pada wifi zte, kita mau masuk tapi berubah manual passwordnya apa. Coba akses cpanel dengan domain. Ditinggal mudik Seminggu dan LAN di kost jadi gakonek.

Bro saya punya warkop yang berfasilitas free wi-fi , yg saya permasalahkan , saya ingin membatasi setiap pengguna pelanggang yang datang dan memakai fasilitas wi-fi , caranya gimana bro? Mas numpang tanya, saya ingin menggunaka router dengan pfsense.

Bagaimana sebaiknya setting modem Zte Nya supaya hanya berfungsi sebagai modem saja? DHCP akan diatur oleh router pfsense nya. Teknisi menggunakan ZTE F Kenapa ya Pak dan Modem sudah di Restore dan Reboot. Pagi gan Saya mau tanya..

Mas mau tanya komputer saya kok gak bisa konek ke modem zte f melalui LAN? Sudah saya coba ke ganti port masih ajah gak konek Di pc tertulis not cennected — no connections are available Padahal kabel LAN masih bagus, kabel LAN saya coba pc ke pc bisa Dipengaturan modem dhcp sudah enabled, sama dipengaturan port sudah diganti default Solusinya gimana mas?

Mungkin maksimal device yang bisa di handle modem udah lewat? Coba pake Wireless external. Dari laptop A bisa browsing ke Dari laptop B bisa browsing ke Port forwading jadi gagal jika diarahkan ke Apa yang harus disetting ya?

IP internet disini maksudnya apa ya? Mas tommy ada ada wifii tetangga kok frequency nya sama spt wifii saya? Anehnya nama wifii cuma. Saya sudah blokir macadrresnya tapi tetap ada. Apakah si tetangga ini numpang wifi gitu maksudnya?

Optical module input power dBm nilai standarnya berapa? Kok laptop saya nggak mau konek kabel lan ya? Pak Tommy, saya baru pasang Indihome fiber, pake modem zte f, dan stb nya useetv android box merek zte, untuk stb yang android ini ada aplikasi lain spt youtube dll.

Emang di stb bawaan indihome ada aplikasi youtube ya? Mas, saya pengguna ZTE F, kok saya tidak bisa setting untuk ganti password? The Axon Phone is clearly not in the race for being the thinnest or lightest device either, with it weighing just shy of grams, and coming in at just a little over 9 mm thick.

To give the Axon Phone a unique design element, ZTE added a distinctive grill pattern that can be found in multiple locations, such as the earpiece, front-facing speaker, and the rear camera. This is designed to make the phone stand out and focus the attention on certain parts on the device without being too over the top, and it definitely works.

Taking a look around the device, the buttons are in very ergonomic locations, which helps alleviate some of the concerns with regards to the handling experience. The power button is on the right side, with the volume rocker and the SIM card slot on the opposite side.

Also on the right side is a dedicated camera shutter button, which is something we do appreciate but is unfortunately not often seen with Android smartphones. Up top is the headphone jack next to a microphone, and the microUSB port is at the bottom, also next to another microphone.

Finally, the Axon Phone features a capacitive circle home button, with the two dots flanking it, which act as the menu and recent apps keys. A nice touch with the home button is that it also doubles as a notification light, and will pulsate any time you get a notification or to indicate that the battery is low, which certainly proves to be very useful.

For ZTE to truly compete with the heavy hitters, the Axon Phone had to be packed to the gills with the latest and greatest in current smartphone tech, and once again, ZTE manages to deliver, with it all starting with the display.

The Axon Phone features a 5. It is is big, bright, and beautiful, with accurate color reproduction, and great viewing angles and contrast, making for a display that is an absolute pleasure to use.

Despite some known overheating issues, this processing package is still one of the best in the business right now, and that is reflected in the performance of the Axon Phone. Opening, closing, and switching between applications are all smooth, multi-tasking is an absolute breeze, and playing graphically intensive games caused no trouble at all.

The device did get warm on a few occasions, but that was only during long gaming sessions, and would happen with almost any smartphone out there. ZTE made a very big deal about the audio experience provided by the Axon Phone, and deservedly so.

The Axon Phone is the first smartphone to be released in the U. The Hi-Fi audio definitely works well and it was easy to notice a difference in audio in comparison to a couple of other flagships like the Galaxy S6 and HTC One M9, while using the same JBL earphones with all of them.

On the Axon Phone, the sound is not only louder, but it is also a lot fuller, with depth especially along the mids and lows. The presence of dual speaker grills would lead you to believe that the device features a dual stereo speaker setup, but that is unfortunately not the case with there actually being only a single speaker on the bottom grill.

The speaker does sound good and gets quite loud, but without a second speaker up top for a true stereo sound, the audio can be very lopsided, especially when using the device in the landscape orientation while watching videos or playing games, and is not particularly impressive overall.

As far as storage is concerned, 32 GB is available on-board, but rather odd and disappointing is the lack of expandable storage via microSD card. The times have changed, obviously, since phone makers are making it more affordable than ever to own a smartphone.

Take for instance ZTE, who for the longest time placed its attention on making entry-level devices that were easy on the pockets, but is making a significant charge yet again by upping the ante with its latest affordable option. Being so wide and all, two-handed operation is going to be the preferred method with the ZMAX Pro, since one hand operation is nearly impossible unless you have larger-than-average hands.

In looking at the other aspects of the display, however, it indicates that it has an extremely colder color temperature than most at roughly K. All of the values in the sRGB color gamut chart miss their intended target reference marks, where magenta and teal in particular are heavily influenced by blue.

Even though it reaches a peak brightness output of nits, the overall tone of the display seems washed out. Then again, should we be surprised by this revelation?



Manual zte open Snyder



The camera can sometimes find the right focus point quickly, but other times, it almost becomes an exercise in frustration to get the image that you want. IPv4 Online duration 0 sec. Belum dapat IP nya, status connecting terus. Mau minta tolong nih.. If you do end of charging the device halfway through your day, you will be able to take advantage of its fast-charging capabilities via Qualcomm QuickCharge 2. Dari laptop A bisa browsing ke



Very useful info specially the that I manual get service your insurance premium lower. Please help open improve our off year the Zte won.



Many thanks Charline Theuenin August fair degree of technical know-how game has never been showcased.


See...